Skip to main content

Internationale dag van de vriendschap

Vandaag is het de internationale dag van de vriendschap. En zeg nou zelf; wat past nou meer bij onze site dan deze dag?! Op initiatief van de Verenigde Naties is deze dag in het leven geroepen om de rol te benadrukken die vriendschap speelt in het bevorderen van vrede in verschillende culturen. Bij ons in Nederland is deze dag nog niet zo bekend als b.v. Valentijnsdag, maar in Zuid-Amerika en Zuid-Oost Azië is deze dag heel populair. Juist op deze dag wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de vriendschappen in je leven en wat deze voor jou gedaan hebben. Een goed moment om stil te staan bij de vrienden die je misschien wel al hebt en waar je lang geen contact mee hebt gehad? Vandaag hebben we een goed excuus om de telefoon eens te pakken en die ‘lang vergeten vriend’ eens te bellen, een kaartje te sturen of uit te nodigen voor een kop koffie. Misschien zitten daar nog wel verwaarloosde vriendschappen bij die nieuw leven ingeblazen kunnen worden? Of kijk nog eens goed rond op GewoonVriendschap.nl en gebruik juist deze dag om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Wij wensen al onze leden een bijzonder mooie dag toe. Wie weet komt er vandaag zo maar een nieuwe vriendschap om de hoek kijken.

 

1 Reactie

Profiel foto van Ivo
Vriendschap mis ik omdat ik uit Colombia komt, ik wil mensen ontmoeten om leuke dingen te doen :)
Geplaatst door Ivo op 02 augustus 2020 om 09:12

Prikbord Berichten 'Vriendschap'

Profiel foto van Desiree

Zullen we kennismaken?

Vitale ondernemende vrouw met bourgondische inslag zoekt dito vrouw voor het delen van vriendschap en als gezellig wandel/terrasmaatje.Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel evenals IQ = EQ
Geplaatst door Desiree op 05 april 2024 om 18:26
Profiel foto van Gerrit

Een leuke gezellige reis vriendin / maatje

Hallo zoek een leuke vriendin / maatje. Om samen leuke reisjes te maken. Met de bus of met eigen vervoer. Bijvoorbeeld een vakantie, B&B , appartement of hotel. En wie weet tot snel en wordt het een mooie vriendschap. Groetjs Gerrit.
Geplaatst door Gerrit op 29 februari 2024 om 08:00
Profiel foto van Frederique

Koppel gezocht voor vriendschap

Wij mijn vriend en ik zoeken een koppel in de omgeving van Drunen. Vriendschap en gezelligheid.
Geplaatst door Frederique op 24 januari 2024 om 17:22
Profiel foto van Rijk

piano vriendschap

Hallo, Ik zoek een piano vriend(in) om de wiskundige harmonileer op de toetsen plezierig te ontwikkelen. Ik heb les en geef les en ben zeer gefacineerd door dit instrument maar zoek iemand met gelijke interesse om op vriendschappelijke wijze wat te sparren/spelen.
Geplaatst door Rijk op 24 december 2023 om 23:22