A A

Wandelen omgeving van Oud-Ootmarsum

Ik loop met het idee rond om een wandeling te organiseren vanuit- of in de omgeving van Oud-Ootmarsum. Een wandeling van 8 km. En met een klein groepje van max. 4 personen.
Wie lijkt dat wat. Het is een prachtige omgeving. De route gaat door bossen, langs beekjes, meertjes, langs akkers en weilanden.....en een soort buurtschapje met karakteristieke boerderijen. Je waant je als het ware terug in de tijd.
Ik had gedacht begin juni (3,5 of 6) de wandeling te gaan doen. Op een woensdag, vrijdag of zaterdag? Als je meewilt geef dan meteen je voorkeur aan!
Starten om bijvoorbeeld 13.00 en een keertje te pauzeren in de open lucht. Horeca komen we niet tegen als ik het me goed herinner. Wel is er horeca aan het begin en eind van de wandelroute.
Als er vragen zijn....stel ze gerust. Dat kan natuurlijk ook via mijn profiel. Zie maar wat als gepast voelt....en als je meewilt geef dan je voorkeur voor een dag aan. 
Hartelijke groet, Sylvia. 
Geplaatst door
op 22 mei 2020 om 16:22

3 reacties

Almelo 23 - 5 -2020
Hallo Sylvia,
Het lijkt mij een leuk idee wat ik graag ontarm, ik kan jou profiel niet gelijk vinden op de site.
Ons kun je vinden onder Stel van eenenzestig, wij wonen blijkbaar kort in de buurt [Almelo].
Het zou ons eerder en beter uitkomen op een zondag i.v.m werk [zorg] van mijn echtgenote.
Mogen er ook honden [2 á 3 chow chows] meelopen met de door jou organiseerde wandeling?
Met vriendelijke groeten
Floris
Geplaatst door
op 23 mei 2020 om 14:12
Hallo Floris,
Dank je wel voor je reactie. Zelf woon ik in Emmen (Drenthe). 2 jaar geleden heb ik deze wandeling gedaan en wil hem graag nog eens doen vandaar.....
Als je via dit prikbord op mijn foto klikt dan kom je als het goed is op mijn profiel. De zoekmachine werkt niet (heb het al doorgegeven, een paar weken geleden al). Maar ik heb geen verbetering gezien nog....
Jouw vraag of er 2 honden mee kunnen; Wat mij betreft is 2 geen probleem. ik ben zelf een groot hondenliefhebber. Maar ik wacht nog even een 3e aanmelding af. Als die het ook geen probleem vindt? 
Laten we de communicatie even open houden. De zondag is eigenlijk ook prima hoor. Zelf ben ik een rustzoeker. Vandaar dat ik de voorkeur aangaf van de andere dagen....
Laten we het prikbord even in de gaten houden. In ieder geval leuk dat jullie mee willen!
Met vriendelijke groet, Sylvia.
Geplaatst door
op 24 mei 2020 om 13:43
De wandeling gaat door, op zondag 7 juni. Er kan nog een 4e deelnemer mee.....
Met vriendelijke groeten, Sylvia.
Geplaatst door
op 26 mei 2020 om 15:45