A A

Ik zoek een leuke vriendin

Hallo ik ben op zoek naar een leuke vriendin die tijd en zin heeft om met mee leuke dingen gaan doen. fietsen, wandelen, bioscoop, lunchen enz enz. Ik zoek iemand uit de regio Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en alles daar omheen.. Als jij denkt dat vind ik ook leuk, stuur me een bericht. 
Groetjes Mara
Geplaatst door Mara
op 6 juli 2020 om 00:07

5 reacties

Hallo mara ik kom uit heerhugwaard zoek  ook iemand om gezzelige dingen mee te doen zoals je beschrijft  gr conny valk hoop nog iets te horen.( ben weduwe )
Geplaatst door Conny
op 8 juli 2020 om 08:50
Hallo Conny,
Hartelijk dank voor je reactie.. Lijkt me leuk om een keer af te spreken voor een lekker kop koffie en een goed gesprek. Zou jij dat leuk vinden?
Groetjes en fijne avond
Mara
Geplaatst door Mara
op 8 juli 2020 om 22:08
Lijkt mij ook leuk  ik heb een probleem ik rijd nl geen auto mischien vind jij dat en probleem  nu in corona tijd iets moeilijker contact te maken  .laat even weten wat je er van denkt. Lijk mij best leuk om je te leren kennen ik vind alleen ook saai met twee is altijd leuker als het klickt
Geplaatst door Conny
op 9 juli 2020 om 20:49
Ik rijd auto dus dat is geen probleem. Vanaf volgende week heb ik vakantie. Onze reis gaat niet door helaas maar wij willen (ik en mijn man) even weg gaan weet nig niet waar naar toe. Als wij terug zijn laat ik je even weten oke
Geplaatst door Mara
op 13 juli 2020 om 19:13
Privé bericht gestuurd
Geplaatst door Ann
op 13 juli 2020 om 19:40