A A

Wandelen

Hoi iemand die het leuk vind om samen een wandeling te maken.woon in het mooie den Bosch.graag iemand die een beetje in de buurt woont.Groetjes 🍀
Geplaatst door Emma
op 20 juli 2020 om 19:44

7 reacties

Hoi, het lijkt me leuk om een keer met je mee te wandelen in de ongeving van den Bosch. Ik wandel door het hele land. Sinds een jaar met pensioen en het bevalt me uitstekend !
Ik hoop iets van je te horen ! Groetjes
Geplaatst door Jan
op 25 juli 2020 om 16:56
hoi ik zoek het liever dichter bij .veel succes
Geplaatst door Emma
op 27 juli 2020 om 18:07
dag Emma
Wonend in Boxtel vind ik onze omgeving de meijerij nog steeds de moeite waard om verder te ontdekken tijdens een wandeling; graag in aangenaam gezelschap. Misschien kunnen we elkaars omgeving beter leren kennen op deze manier. 
Hartelijke groet
Han
Geplaatst door Han
op 27 juli 2020 om 19:44
Hoi Han. Klinkt goed .spreken gauw iets af gezellig. Groetjes Em
Geplaatst door Emma
op 28 juli 2020 om 21:11
Hoi Emma
Ja, laten we gauw iets afspreken. Misschien ter kennismaking de eerste keer in Den Bosch op een leuk terras; maar ben ook in voor andere suggesties. Plannen we meteen een mooie wandeling!? Morgenmiddag en zaterdagmiddag ben ik vanaf twee uur beschikbaar. Maandag de hele dag en dinsdagmiddag ook weer vanaf twee uur. 
Hartelijke groet
Han
p.s. mijn eerdere reactie heeft je niet bereikt, zag ik.
Geplaatst door Han
op 29 juli 2020 om 12:46
Hoi Emma,
ben een beetje laat met reageren dus ik weet niet of überhaupt mijn reactie nog bereikt . Ik woon in Regio Oss vlak bij Den Bosch. Ben wel vaker in Den Bosch. Ik weet niet of je al een keuze gemakt hebt, maar misschien doch wel leuk om kennis te maken. Ik had me al een keer aangemeld bij een vereniging voor wandelingen in Den Bosch maar is er niets van gekomen. in deze Coronatijd ist alles iets ingewikkelder.
misschien heb je al een afspraak gemakt en is je dat zo goed bevallen dat ik buiten de boot zit. Maar ja altijd handig als je misschien nog een vrouw achter den hand hebt (lach)
als je wilt kan je me een e-mailtje sturen zou leuk zijn als in elk geval zegt of je geïnteresseerd ben of niet.
groetjes Monika
Geplaatst door Monika
op 24 augustus 2020 om 15:45
Hoi Emma zou Het leuk vinden om een keer te gaat wandelen lieve groetjes jeanne
Geplaatst door Jeanne
op 6 september 2020 om 09:11