A A

Vriendin om leuke dingen mee te doen

Hallo allemaal,
 
ik zoek een vriendin waar ik leuke dingen mee kan doen.liefst in de provincie Utrecht.ik heb nu geen vriendinnen en zit maar thuis. als ik vriendinnen had verwaterde het of zag ze bijna nooit en ik zoek iemand waar je op kan bouwen En niet altijd maar drukt heeft maar ook vriendschap wil opbouwen.
 
gr mariska
Geplaatst door Mariska
op 30 augustus 2020 om 10:22

2 reacties

Hoi Mariska 
Wat jij allemaal opschrijf heb ik ook geen vriendinnen om leuke dingen mee te doen . Ik ben naar het overlijden van mijn man heel veel vriend kwijt geraakt omdat ik naar een tijd een nieuwe vriend nam die ook zijn vrouw van was overleden . Ik heb wel vriendinnen maar die hebben allemaal een gezin en ik doe er wel soms een bakkie mee maar ik zoek iemand waar ik over alles kan praten . Ik woon in Tiel en daar woon ik samen met hem en zijn dochter . Maar die wil graag in Utrecht wonen omdat ze zelf uit Maarsen komen . Ik hoor het wel van je als je dit aanspreek.
Geplaatst door Ditsy
op 4 september 2020 om 17:34
Mariska, 
 Ik ben Nelly, 58 jaar en ik woon vlak bij jou in de buurt in Woerden. Bekijk mijn profiel eens, misschien kunnen we eens koffie drinken? Kijken we of het klikt. Ik hoop gauw iets te horen. Groetjes, Nelly.
Geplaatst door Nelly
op 22 september 2020 om 10:52