A A

Reageren

Ik ben nog niet zo lang lid maar heb wel wat gereageerd Op sommige mensen, helaas krijg je niet altijd een tegen reactie terwijl ik zelf de instelling he om altijd een tegenbericht te geven aan iedereen die mij benaderd. Tenslotte kun je nooit genoeg vrienden om je heen bouwen om een goed sociaal leven te hebben.
daar ik hier op deze site ben wil het niet zeggen dat ik uit ben op een relatie maar zoek vriendschappelijke omgang met andere mensen.
samen dingen doen is altijd leuker dan alleen, heb wel vrienden om mij heen maar niet allemaal met de zelfde intrEsten dus mensen reageer terug en is het een negatieve reactie die je geeft schaam je er niet voor want ik kan best een stootje hebben maar antwoord terug is wel zo nettjes.Groet van Johannes
Geplaatst door Johannes
op 29 oktober 2020 om 11:34

4 reacties

Hallo Johannes. Ja, het is allemaal moeilijk in deze corona-tijd, maar we proberen er het beste van te maken, toch? Ik ben ook niet direct op zoek naar een relatie, maar wel naar vriendschap. Ik ken Drente een beetje, omdat mijn zoon daar woont. ik ben er vandaag nog geweest.
Geplaatst door Lies
op 31 oktober 2020 om 21:19
Hallo Johannes, ik ben hier al een maand of 8 denk ik, en bemerk dat een duidelijke foto erg belangrijk is. Tip?
Daarnaast is deze site nog niet zo bekend denk ik, de berichten komen soms op twee plekken binnen, hier en via je profiel  Hier voor iedereen leesbaar en via profiel privé. 
Ik heb al wel reacties gehad en mensen ontmoet, echter verder dan dat ben ik ook niet echt.
Momenteel 1 chat contact.
Succes
Dré
Geplaatst door André
op 4 november 2020 om 10:06
Hallo Lies en André, ik moet even een updat van me zelf zetten. Ben inmiddels in het ziekenhuis beland met een lichte beroerte en al weer thuis, er staat nog een hartkatheterisatie op de planning aan het einde van deze maand dus ik doe alles even rustig aan. Wandelen alleen korte stukjes en zware inspanning vermijden. Voor een leuke gezellige babbel heb ik altijd wel zin in met een lunch of koffie maar de huidige Corona werkt ook niet mee. Ik moet geduld opbrengen voor de gezondheid en hoor jullie graag in de aankomende tijd.
groet, Johannes
Geplaatst door Johannes
op 15 december 2020 om 22:10
ja  lieverd  jij hebt dezelfde  geboorte naan Johannes  en noem mij Joop. zou denk ik als ik je site lees wel een van je vrienden kunnen zijn , als er een leuke klik ontstaat. Maar ja daarvoor is contact juist belangrijk. Eeen spontane  klik heb je vast van mij Joop uit Overijssel
Geplaatst door Joop
op 25 januari 2021 om 11:49