A A

vriendschap verzoek

Goedemorgen. Vind het vervelend om vriendschap verzoeken te krijgen zonder foto.het is toch heel fijn om te weten met wie je vriendschap hebt.ik voeg geen vrienden toe zonder foto. Wens jullie allemaal hele fijne feestdagen. En een heel gezond 2021.
Geplaatst door Emma
op 24 december 2020 om 10:31

4 reacties

Hetzelfde gewenst en helemaal mee eens. Soms is het even zoeken naar een foto, maar desnoods laat je er een maken voor de gelegenheid. Uiteindelijk moet het toch een serieuze poging zijn tot vriendschap met iemand en daar mag je best wat moeite voor doen vind ik. Groetjes Wim.
Geplaatst door Wim
op 25 december 2020 om 18:15
ja maar dan is nog de vraag of de foto echt is, er is zoveel fake aan foto,s dus ja wat is dan een foto, de gene die geen foto heeft wilt denk ik anoniem blijven en laat zich zien als er meer contact is dus een foto is niet altijd belangrijk.
Geplaatst door
op 26 december 2020 om 18:36
Ik wens jou ook een gezellig en gezond 2021 toe.🌹
Geplaatst door André
op 1 januari 2021 om 04:05
Beter laat dan nooit, maar ook voor iedereen een mooi en gezond 2021! 
En ik ben het helemaal met je eens! Waarom zou je een fake foto of geen foto bij je profiel zetten? Het is geen dating site, waar gekeken wordt of je door de vleeskeuring heen komt. Je kunt bovendien altijd een contact afbreken, wanneer je er geen goed gevoel bij hebt. Het gaat om vriendschap, die soms kan uitgroeien tot iets wat waardevoller kan zijn dan een wettige verbintenis. 
Ik snap dat er genoeg contactsites zijn waar je vraagtekens bij zet, maar het blijft met alles een "leap of faith". Persoonlijk vind ik het prettiger om te zien wie de persoon achter een profiel is. En is de foto niet waarheidsgetrouw? Tja, dan bepaal je nog altijd zelf of je met het contact doorgaat of niet..
Geplaatst door Poppy
op 10 januari 2021 om 10:36